W cyklu darmowych wykładów w ramach Wszechnicy Żywieniowej Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie odbędzie się wykład: “Super food” ciekawostki a fakty
20 czerwca 2018 godzina 17:15
w SGGW przy ul. Nowoursynowskiej 159c, na Wydziale Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji (zielony budynek, nr 32), w Auli II.
Prowadzący: dr inż. Katarzyna Świąder (Katedra Żywności Funkcjonalnej, Ekologicznej i Towaroznawstwa, SGGW) / dr inż. Joanna Rachtan-Janicka (Katedra Żywności Funkcjonalnej, Ekologicznej i Towaroznawstwa, SGGW) / Sok pomarańczowy – zwykły sok, niezwykłe właściwości· dr hab. lek med. Dariusz Włodarek (Katedra Dietetyki, SGGW)
Wstęp wolny!
Szczegóły>> sggw.pl
Polska Koalicja Pacjentów Onkologicznych zaprasza do udziału w 11. Forum Pacjentów Onkologicznyc...
Stowarzyszenie Pomocy Chorym na Mięsaki i Czerniaki Sarcoma już po raz 14. zaprasza na bieg, w którym w...
8-20 września 2021r. on-line
To przedsięwzięcie edukacyjne skierowane jest do pacjent...